top of page
Vrouwtje-Boswachter.png

Kom je spelen?

In de speeltuin van de Boswachter in Vierhouten kun je urenlang spelen, er is zoveel te doen! Er is een air-trampoline, een speelhuisje, schommels en dan hebben we ook nog een Adventure midgetgolfbaan.

De air-trampoline lijkt, passend in de bossen van Vierhouten, op een grote paddenstoel met rode en witte stippen. Hierop kun je lekker springen tot je buiten adem bent. Hoe hoog kun jij springen? Het is ook heerlijk om te schommelen of van de glijbaan te gaan!

Kortom, een speeltuin vol speelplezier voor de allerkleinste en de iets oudere kinderen.

Regent het? Binnen kan er overdekt gespeeld worden. We hebben een keukentje, verkleedkleren en een werkbankje. Of speel je eigen voorstelling in onze poppenkast. Wij vermaken ons hier prima, en wij denken (nee, weten!) dat jij dat ook zult doen!

Tip van de Boswachter:

Wat dacht je ervan om je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen om je kinderfeestje hier samen te vieren? Dan wordt het spelen bij ons nog leuker! Wij hebben de leukste kinderfeestjes! Bijvoorbeeld een pannenkoek eten, je eigen pannenkoekjes bakken of een schortje versieren of…, ze zijn allemaal even leuk! Reserveer je kinderfeestje hier.

De verantwoordelijkheid voor de spelende kinderen ligt bij de ouders. Dus, houd een oogje in het zeil!

Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in ons restaurant en op het terras. In de speeltuin en op de adventure golfbaan zijn honden niet toegestaan.

bottom of page