top of page

Pannenkoeken

69635B8D-3ADA-46A8-9C19-D356FF77517B.jpeg

Specialiteiten

Onze specialiteit is natuurlijk de echte Veluwse pannenkoek. We hebben vele variaties op onze menukaart staan, waaronder een heuse boerenpannenkoek, een Turkse kapsalon pannenkoek en onze eigen Chef’s Special: een pannenkoek met de Boswachter burger, gebakken champignons, ui en overbakken met kaas. Benieuwd hoe onze Chef Special wordt gemaakt? Bekijk het hier!

8312907D-7E6F-48D5-ACC9-DAD6202AD2CB.jpeg

Hartig

Wat is onze meest verkochte, populairste pannenkoek, denk je? Onze hartige pannenkoek met spek en kaas. Maar kies vooral wat je zelf lekker vindt van onze menukaart!

Wil je liever een vegetarische pannenkoek? Dat kan ook! Ben je geen pannenkoekeneter? (Kunnen wij ons bijna niet voorstellen ;) ) Kies dan voor onze hartige, verse pizza! Mmm, ook ontzettend lekker!

38A72CE6-4805-4389-A7EC-2CBE58768123.jpeg

Zoet

Een zoete pannenkoek is toch altijd lekker? Wij lusten er altijd wel één; als lunch, diner of bij de koffie. Kies uit appel, rozijn, ananas, banaan, peer, met een bol ijs, of de klassieker gember. 

Op onze menukaart is de keuze reuze, voor ieder wat wils.

kinder pk website.jpg

KINDER PANNENKOEKEN

Op ons kindermenu staan de leukste en lekkerste kinderpannenkoeken. Wat dacht je van een knuffelpannenkoek of onze zwientjes versierpannenkoek? En wist je dat wij ook de leukste pannenkoek-kinderfeestjes geven?

Pizza's & burgers en nog meer!

C5230169-24AF-4F57-B99B-00373F6C53F1.jpeg

Pizza

Pizza's bij een pannenkoekenhuis? Jazeker! Wij serveren niet alleen de lekkerste pannenkoeken, maar ook heerlijke verse pizza's.

 

Een verse bodem, lekkere tomatensaus, geraspte kaas en bijvoorbeeld ham en ananas erop (niet aan de Italianen vertellen ;)). Mjam!

burger 2.0.jpg

Boswachter burger

De Boswachter burger is een flinke burger op een bol met uitgebakken spek, sla, tomaat, ui, gebakken ei, kaas en truffelmayonaise Geserveerd met gekruide frietjes. De Boswachter burger is ook vegetarisch te bestellen.

Of ga je de uitdaging aan? 

De Boswachter 2.0 is alles van dit lekkers, maar dan twee keer zo groot! 

En we hebben nog meer op onze menukaart staan. Kipsaté, spareribs, vegetarische gerechten, lunchgerechten, bijzondere soep, lekkere voorgerechten, gebak voor bij de koffie of bitterballen voor bij de borrel. Veel te veel om op te noemen en genoeg om vaker te komen proeven. 

Afhaal

De echte Veluwse pannenkoek of een verse pizza afhalen? het kan bij ons!

Afhalen
bottom of page