Reserveren: 0577 - 411 411
Menu

Na veel aandacht in de media (zelfs op de landelijke radio is erover gesproken), hebben al veel mensen de soep geprobeerd, en de meningen zijn er vooral positief.
Nog niet iedereen heeft de frikandelsoep kunnen proeven, dus onze chef Martin maakt nog regelmatig een verse pan van deze bijzondere (lekkere) soep. Kom jij ook proeven, dan kan je erover meepraten ;)

We wisten niet van te voren dat het zoveel onrust zou veroorzaken! Martin, onze chef, verzint iedere week een bijzondere soep en een aantal maanden geleden bedacht hij de frikandellensoep. En ja, wij vonden het ook wat gek klinken, maar hij heeft ook al eens pepernotensoep gemaakt en bokbiersoep en vele andere originele smaken die allemaal even lekker zijn, dus waarom niet?
Martin ging aan de slag en het resultaat: Heerlijk kruidig soepje die smaakt naar…. Frikandellen.
En hoe het gebeurde weten we niet, maar ineens wilde iedereen weten van deze soep. Er werd over gesproken op de radio, in de krant, op internet. Iedereen had een mening over deze frikandellensoep.
Omdat het gewoon echt een lekker soepje is, en we willen dat iedereen het kan proeven, zal Martin voorlopig nog wel grote pannen met frikandellensoep maken zodat ook jij kan komen proeven!