Reserveren: 0577 - 411 411
Menu
Nieuwe speeltuin

Nieuwe speeltuin

De winter hebben we niet stilgezeten en achter ons restaurant een nog leukere speeltuin gemaakt.
Met airtrampoline, een heuse uitkijktoren met kabelbaan en leuke speeltoestellen. En natuurlijk onze adventure golfbaan.

Contact opnemen
Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Iedereen wil natuurlijk een kinderfeestje om nooit te vergeten! Wij willen daar graag aan bijdragen. Wij hebben verschillende kinderfeestjes bedacht, want geen kind is hetzelfde. We hebben kinderfeestjes vanaf 7,50 p.p. Reserveren is voor de feestjes noodzakelijk, dit kan telefonisch

Meer kinderfeestjes

Contact opnemen
Feestjes, borrels, familie reünie en meer!

Feestjes, borrels, familie reünie en meer!

Natuurlijk kan je bij ons gezellig een pannenkoek komen eten, maar het is ook mogelijk om bij ons je personeelsfeest, verjaardagsfeest, familie reünie of welke andere bijzondere gelegenheid te vieren! Yvonne weet als geen ander wat de mogelijkheden zijn, dus neem contact op en bespreek met haar wat je graag zou willen!

Contact opnemen
Adventure golf de Boswachter

Adventure golf de Boswachter

Wij zijn heel enthousiast over onze Adventure golf baan!
Niet iedereen weet dan meteen waar we het over hebben, maar leuk is het in ieder geval.
Het lijkt heel veel op midgetgolf. De bedoeling is om het balletje in zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Maar, bij midgetgolf is er een opstaand randje die de bal tegenhoudt om van de baan af te rollen. Bij adventure golf is het dus nog net iets avontuurlijker, want dat randje is er niet bij iedere baan. De 12 banen zijn uitgevoerd in materialen die passen in de omgeving wat het aangekleder maakt dan de reguliere midget golf banen. Het is een familie acitiveit en zorgt altijd voor veel plezier! 

De kosten zijn:
Kinderen (tot en met 12 jaar)  € 3,25 p.p.
Volwassenen € 4,25 p.p.
Uiteraard zijn er ook groepsmogelijkheden

Contact opnemen